Публикации: 113 Присъединил се на: 08.01.09 Location: Поморие Age: 24
Тази зима пак ли хвана неподготвена общината и кога най-накрая общината бще бъде подготвена?
Кога спокойно ще може да се кара на чист и опесъчен път без да е нужно да се чустваме като на ски?
А и какво мислите вие гражданите карайки или ходейки по този лед?
Под звездите повървях, разни чудеса видях - искаш ли да си ги разделим?
Мъничко любов събрах, малко болка, малко страх - искаш ли да си ги разделим? Искаш ли да оставя тук нещо и от мен?
Горе бях и долу бях, сто живота изживях - искаш ли да си ги разменим?
Вече много тайни знам, други - ти открил си сам, искаш ли да си ги разменим? Искаш ли да оставя тук нещо и от мен?
Остане ли ми тук един приятел и моето сърце остава тук!
Остане ли ми тук един приятел, ще остане тук и моето сърце!
Пазя всеки миг щастлив, имам хиляди мечти - искаш ли да ти ги подаря?
Всеки изгрев, всеки ден, всяко слънце пазя в мен - искаш ли да ти ги подаря? Искаш ли да оставя тук нещо и от мен?
Публикации: 191 Присъединил се на: 14.01.09 Location: Поморие Age: 28
През деня е малко опасно найстина и трябва да се внимава със скороста и маневрите за да не спреш в нещо или в колата на някой
Иначе късно вечер е доста интересно , забавно апък и до някаде развиване на умения с някои по-резки маневри , като влизане в завой с ръчна или вартене на едно място.И ТОВА САМО КАТО Е 2-3-4 ЧАСА СУТРИНТА НА МЕСТА КЪДЕТО НЯМА КОЛИ И ХОРА.Пиша го с големи букви за да стане ясно , че НЕ го правя през деня и на оживени места.
Караите размуно и внимателно и най-вече без паника в рискови ситуации по заледените/заснежени улици !!!!
Underground street.... http://www.vbox7....y:5ebaef96
Rikko`s
Как ви се виждат новоотворилите се дупки по пътищата? Дали общината ще ги затвори бличките няколко години, и като гледам на прелеза още си стои забит колеца гордо...
Мъничко любов събрах, малко болка, малко страх - искаш ли да си ги разделим? Искаш ли да оставя тук нещо и от мен?
Вече много тайни знам, други - ти открил си сам, искаш ли да си ги разменим? Искаш ли да оставя тук нещо и от мен?
Всеки изгрев, всеки ден, всяко слънце пазя в мен - искаш ли да ти ги подаря? Искаш ли да оставя тук нещо и от мен?
Публикации: 191 Присъединил се на: 14.01.09 Location: Поморие Age: 28
Така като гледам маи най-рано на пролет АКО имаме късмет ако не - на следващите кметски избори Деба м...а им да е.а!
А що се отнася до прелезе четах , че кам март месец маи беше може евентуално ,можеби....да го махнат на цяло.
А ся като гледам тея забити знаци там ми се струва , че тея от общинта си мислят , че с няколко изтрасъкани знака си решават проблема с мястото баси......абе не е за говорене.......
Underground street.... http://www.vbox7....y:5ebaef96
Rikko`s
като гледам, колко вода се събира навсякъде покрай тоя дъжд и заповам се замислям за лодка...